x

x

onsdag den 3. maj 2017

Franske Anemoner i et lille zink fad som jeg har pyntet med lidt birkegrene
Kaffe tid i haven

JO JEG ELSKER at binde buketter, så hver gang jeg finder blomster enten på torvet i forretninger eller ja bare et eller andet sted så skal jeg binde , jeg har ALDRIG lært at binde , jeg gør ALT på min  egen måde , sådan som jeg syntes det skal se ud., at binde en krans f.eks  gør jeg det på min måde , mange tager på kursus for at lære RESPEKT for dette,  jeg tager en lille HÅNDFULD af ...det kan være blade ,bånd blomster blander det lidt og binder på kransen.. nogen gange har jeg har en ide når jeg starter men ikke altid så går jeg bare i gang og ser så hvad der sker hen af vejen :)  hihihi  hihiih,
 det er jo det, der er så SJOVT 
og kreativiteten -  fantasien i det hele ..." WOW når jeg er færdig med et eller andet , DEN /DET VAR GODT SJOV DENNE HER hvorfor skal det altid være som man plejer at gøre!!...NEEEEJ for pokker det er jo det der er sjovt, INGEN GRÆNSER ...på den måde sætter JEG eller DU vores  eget præg på buketten - kransen - eller det du strikker  APROPO strik gå forbi min strikke blog her vil jeg vise og skrive lidt om  lidt senere

Mette Larsen  “Kreativ strik NO LIMITS”

To buketter, ja når den ene skal have skal den anden også ingen forskel .
 

Denne buket som jeg har lavet , er vist tideliger her på min blog, jeg viser den igen for at vise hvordan den ser ud nu hvor den nu er som tørret buket.
Den er stadig smukke, men bare "krympet" lidt
Jeg tørrer tit de buketter jeg laver, er der noget der er visen eller bare ikke så pænt  tager jeg det selvfølgelig væk. Den er stadig dekorativ, og som vist på billederne er det flot at have de i en flot glasskål - fad - gammel tallerken -  opsats - eller ja hvad man nu kan finde på. Her har jeg også lagt den udendørs i solskin på nogle flotte sten sammen med den rustne krone, buketten bliver taget ind om natten , ellers er den grim næste dag .
Når jeg tørrer mine buketter har dem  længere , og så er det jo sjovt at " lege" lidt med dem , ved at dekorerer forskellige steder , jeg syntes det er vældig hyggeligt :)