x

x

onsdag den 28. maj 2014

Hjemmelavet støb kræmmerhus ,jeg brugte noget tykt karton  hvor jeg hældte massen i IGEN GLEMTE JEG TÆNKTE IKKE LIGE OVER DET at der skulle være hul i !!!! nå men hva så,! nu ligger det bare til pynt med lidt bånd omkring, okey det er første gang jeg prøver dette her jeg må bare blive ved , det kan kun blive bedre :):)

En lille hjertekrans med amulet


Ja så måtte jeg lige besøge Babettes Blomster  igen
fik købt lidt forskelligt, ork kunne sagtens have købt hele forretningen, men min bil er ikke så stor :):):) hihih
En dejlig blomster/brugskunst forretning her i Slagelse
bestemt et besøg værd
Den gamle kultivator bruger jeg også til dekoration den er flot og slidt

http://www.babettesblomster.dk/76297069
Lidt blomster som jeg gerne skulle binde på lidt hjerte kranse.
Min egen kreation af "kuppel" formet af hønsenet, samtidig et forsøg på at støbe ....hihi ja disse to her skulle have været små "kager" som skulle stå på et fad, jeg skulle bare have vendt dem så hullet var omvendt !!! hmm jeg må prøve igen jeg må prøve at lade dem tørre lidt næste gang prøve at vende dem og så lave et hul med en lille urtepotte , er I med på hvad jeg mener ? hihi jeg tror nok jeg selv er jeg må prøve..... disse to blev så til lys istedet jeg har kommet lidt lav og grene i massen mens den stadig var flødende   

søndag den 25. maj 2014

Træstubben har jeg haft i ..jaaaa tror jeg nok 4-5 år, jeg har haft den med hjem fra Sverige.....hvis i nu ser  rigtig godt på den ----kan I så ikke se det samme som jeg kan..den ligner da The  Loch Ness - Monster hihihi :): måske jeg skulle tage et billede så I rigtig kan se hvor lang den er :):) jeg nænner ikke at brænde den syntes den er så flot, når den bliver oversprøjtet med vand ser man årerne meget tydeligt, nu har jeg lagt den frem igen , denne gang kikker "han" ud i haven :):)