x

x

fredag den 12. september 2014

Jeg har rodet lidt i mine skabe ..jeg fandt denne hvide sovsekande . så lidt der skal til for det se hyggeligt ud, jeg har rigtig meget glæde af mine Hortensia i år hold da op hvor de blomster , så et lille hoved i kande det er da hyggeligt :)
Jeg fandt også denne her, fra det gamle service SONJA , her pynter Hortensiaen også :)


RIGTIG GOD WEEKEND:):)

 

søndag den 7. september 2014
Rustik borddækning ...):) glassene har jeg fået af Steen 12 rødvin samt 12 dessert , jeg er så glad for dem ..de passer til mange ting sjovt at dække bord med alt muligt forskelligt. Okey tallerkner her er IKKE til at spise af , men har andre der som kan bruges jeg syntes de passede fint til det rustikke her :)
Uhhh er den ikke bare flot :)"Puden er lavet af hønsenet som jeg har lagt dobbelt, bukket sammen med almindelig mos
Ovenpå har jeg lagt pudemos og pyntet med solsikker, solsikkerne er bare så flotte
også selvom de gule blade er taget af
de er utrolig dekorative. Puden med mos har ligget lige fra tidelig  forår (jeg tror det var omkring påske jeg lavede dem) , hele sommeren også selvom  det har været så varmt og solrigt,Den er blevet  vandet en gang imellem, skal de lige love for, hvor det har regnet en del de sidste uger er den  sørme blevet flot grøn. Jeg har lavet 3 mere som jeg har haft gemt væk, nu skal de frem så de også kan blive fine grønne. Solsikkerne passer fint til det grønne mos, rustikt lige mig :) 
En Georgine er lige kommet med også